Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Minuit Vernissage

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 Købehavn K


Wiedersehen

Julie Boserup

05.12.2013 - 04.01.2014
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Udstillingens billeder består af fotografier i storformat, der er klippet sammen med fragmenter fra plakater og rejsebøger: Velkendte steder som kunstneren har fotograferet er skåret op og opløst indefra. I billederne udviskes grænserne mellem det fysiske rum og det mentale landskab, og nært og fjernt blandes i en kombination af hverdagens konkrete omgivelser og længslen efter et sted langt borte.

Udstillingen Wiedersehen kredser om gennemgangsrum: tunneller, banegårde eller foyeren til en biograf - steder hvor mennesker passerer igennem på vej til en anden destination, med fødderne fast på jorden og hovedet fuldt af billeder om de steder, der venter dem.

Julie Boserup arbejder med tegning, kollage og fotografi. Gennem kollager transformerer hun egne eller fundne fotografier af urbane strukturer og arkitektur. I sit arbejde blander hun analoge og digitale teknikker, og søger gennem en gradvis, systematisk opløsning af det enkelte billedes rum at invitere beskueren med ind i dynamikken mellem det sete og det oversete, mellem det konkrete rum og de forestillinger, der udspringer fra det.

Samtidigt med denne udstilling deltager Julie Boserup på udstillingen Ung Dansk Fotografi 2013 på Fotografisk Center i København. Desuden er hun med på udstillingen Jonas Julekort, der støtter Mændenes hjem. www.jonasjulekort.dk

I efteråret udgav hun sin første `artist book´: Under Jordbærporten, med tekst af Mette Sø. Julie Boserup (f. 1976) er billedkunstner og uddannet fra Chelsea College of Art i London, 2002. Hun har bl.a. udstillet på Møstings Hus, Traneudstillingen (solo), LARMgalleri, Hvidovre Hospital (permanent udsmykning), Danske Grafikeres Hus (solo) og Heidelberger Kunstverein. Julie Boserup er repræsenteret af Peter Lav Gallery.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket