Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Astrid Noacks Atelier

Rådmandsgade 34, 2200 København N


Mit gamle kvarter

Hafdís Bjarnadóttir, SCENATET

16.08.2014 -
FACEBOOKEVENT


Astrid Noacks Atelier  lægger lokaler til et koncertmøde mellem den islandske komponist Hafdís Bjarnadóttir og musikere fra SCENATET - ensemble for kunst og musik, der vil opføre Bjarnadóttirs nykomposition, Mit gamle kvarter. Bjarnadóttir, der selv i en årrække har boet på Ydre Nørrebro, undersøger, hvordan lokalområdets lyde og tonaliteter, sprog og dialekter kan bruges som kompositorisk materiale. Arrangementet er gratis og åbent for alle. 

Hafdís Bjarnadóttir (f. 1977)
Komponist og guitarist. Stilmæssigt er Bjarnadóttirs kompositioner svære at sætte i bås. Hun bruger referencer fra rock, klassisk, jazz og folkemusik, og bygger ofte sine kompositioner op omkring mønstre og systemer fra den omgivende verden. Hun har eksempelvis skabt værker for et symfoniorkester baseret på strikkeopskrifter og oplysninger fra islandske banker.

SCENATET
er anerkendt som en af de mest nyskabende og eksperimenterende ensembler for musik og kunst i Danmark. Ensemblet bevæger sig i et tværkunstnerisk felt fra musikdramatik over happenings til områder med endnu udefinerede genrer.Hertil kommer deres tætte samarbejde med den yngre generation af danske komponister samt deres store engagement i det internationale avantgarderepertoire.
Se: www.scenatet.dk

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum