Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Astrid Noacks Atelier

Rådmandsgade 34, 2200 København N


Ung Mand Planter et Træ (efter Noack)

Camilla Berner

03.09.2016 -
FACEBOOKEVENT


I forbindelse Copenhagen Art Week udfører Camilla Berner performancen Ung Mand Planter et Træ (efter Noack). Performancen involverer fælles plantning af et Hjertetræ i BaNanna Park - en tidligere byggetomt på Nannasgade, rundt om hjørnet fra Astrid Noacks Atelier.

Træets art og placering er udvalgt af Michael Amiga - en ung mand fra området, som frivilligt vil vande træet i tre vækstsæsoner. Værket er et forsøg på at skabe en grønnere by give ejerskabet over byen rum tilbage til lokalbefolkningen. 

Performancen starter i Astrid Noacks Atelier, hvor publikum inviteres til at deltage efter særlige instrukser fra kunstneren. I fællesskab bæres træet hen til BaNanna Park, hvor vi planter og indvier.

Værket er en parafrase over en skulptur af Astrid Noack ved navn Ung Mand Planter et Træ, der står i atelieret og vil indgå i performancen. Værket er en forlængelse af Stående Kvinde (eft. Noack), som Berner realiserede i ANA i 2015. 

Ung Mand Planter et Træ er en del Copenhagen Art Weeks projektrumsdag, som slutter med symposiet Self-Organized Impact på Alt_Cph16 Crosscuts. Se mere her:

Tak til Københavns Kommune for samarbejde og medfinansiering af projektet. Og stor tak til Michael Amiga.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio