Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Munkeruphus

Munkerup Strandvej 78, 3120 Dronningmølle

MAIL: kunst@munkeruphus.dk

TLF: +45 4971 7906

WEB: munkeruphus.dk

Torsdag - søndag kl. 12-17, første torsdag i måneden kl. 12-20.


The Brask Collection at Munkeruphus

12.07.2014 -
FACEBOOKEVENT


Lørdag d. 12. juli er der lancering af udgivelsen The Brask Collection at Munkeruphus, som er det tilhørende katalog til udstillingen Et Brask Spark, der kan opleves både inde og ude på Munkeruphus frem til d. 31. august. Bogen viser et bredt udsnit af Jens-Peter Brasks omfattende kunstsamling, der i dag tæller over 2000 værker af mere end 400 forskellige kunstnere. Herunder også værkerne på udstillingen, der i kataloget er gengivet med billeder fra Munkeruphus, hvormed læseren også tages en tur rundt i huset og haven ved Øresund.

Bogen er på mange måder en ret utraditionel kunstpublikation, der såvel grafisk som indholdsmæssigt afviger en del fra øvrige udgivelser om kunstsamlinger. Således også i tekstdelen, hvor Jens-Peter Brask har inviteret venner, kunstnere, kollegaer og samarbejdspartnere til at bidrage. Det er der kommet seks fine tekster ud af skrevet af henholdsvis Michael Kvium, Tom Sanford, Julie Quottrup Silbermann, Per Thornit, Nils Stærk og Niclas Anker. Udgivelsen er støttet af Gribskov Kommune samt Kirsten og Frits Frederiksens Fond.

Kom og vær med til at fejre udgivelsen med et glas i Munkeruphus' smukke have. Bogen kan på dagen købes for en reduceret pris til 150 kr., men kan også rekvireres mod betaling af porto ved henvendelse til Munkeruphus. Bogen er på 160 sider og er grafisk tilrettelagt af Jacob Birch.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket