Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Kunsthal ved siden af

Svendborg Havn, Frederiksø 18A, 1. sal tv, 5700 Svendborg

Mandag - lørdag kl. 16-18, søndag kl. 12-16. Udstillingsrummet er kun åben i udstillingsperioder, eller ved specielle arrangementer.


Som om landskabet er noget derude

Peter Olsen, Mathias Sæderup, Thomas Bo Østergaard

17.03.2019 - 20.04.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Udstillingen Som om landskabet er noget derude består af individuelle værkserier, der tilsammen skaber en infrastruktur af forskellige kulturelle afkast. Som bearbejdede hverdagsobjekter forholder værkerne sig konkret til de rammer, vi bevæger os i: Et sted imellem privat og offentligt rum, by- og landområder, i metropolens ubestemmelige zone, hvor repræsentation bliver til virkelighed og vice versa.

Som om landskabet er noget derude er en skulpturel og scenisk gengivelse af et formløst samfund, hvor objekt, krop og rum er internt uskelnelige.

Bio

Peter Olsen f.1982, uddannet fra Det Jyske Kunstakademi (2011).

PO arbejder med forskellige former for rum, materialiteter og tilstande. Både i forvejen 'eksisterende' såvel som konstruerede rum, samt de muligheder og overlapninger der opstår, når disse rum mødes. Han arbejder her med forskellige former for imitation, bearbejdelse og videreførelse af eksisterende systemer og materialiteter, som på et konkret formmæssigt plan efterlignes, rekonstrueres, udbygges eller opløses, og dermed skaber nye og tvetydige rum, materialiteter og tilstande.

Mathias Sæderup f.1984, uddannet fra Det Jyske Kunstakademi (2012) samt Teori og formidling, Det kongelige Danske Kunstakademi (2015).

MS arbejder med kulturen som et materiale og med billeder som kulturprodukter. Igennem en dokumentarisk og billedorienteret praksis behandler han observationer og erfaringer som grundlag for en undersøgelse af forholdet imellem billede og samfund. Via systematiske sammenligninger, gentagelser og effektprocesser bearbejder MS de omstændigheder, som omgærer samfundet og kulturproducenten.

Thomas Bo Østergaard f.1981, uddannet fra Det kongelige Danske Kunstakademi (2010).

TBØ arbejder i spændingsfeltet mellem det politiske og æstetiske i forbindelse med den fortløbende revitalisering af stederne vi deler. Gennem en udvidet skulpturel praksis i en bred vifte af medier, kredser hans værker i og omkring forholdene mellem rum og krop, i relation til arkitektur, landskab og penge.

Åbningstider
Fredag 15-18 - Lørdag 12-16 - Søndag 12-16
(det er muligt at kontakte os for eventuel åbning af udstilling uden for åbningstiderne)

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole