Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Hans Alf Gallery

Holbergsgade 8, 1057 København K

MAIL: info@hansalf.com

TLF: +45 3316 2232

WEB: hansalf.com

Tirsdag-fredag 13-18, lørdag 12-15


Portraits of God

Kent Dorn, Christian Lemmerz, René Holm, Per Morten Abrahamsen, Anders Moseholm, Fredrik Raddum, Russell Nachman, Frank Fischer, Natasha Kissell, Anders SCRMN Meisner, Don John, Jørgen Haugen Sørensen, Remus Grecu

11.01.2014 - 15.02.2014


PRESSEMEDDELELSE

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere gruppeudstillingen Portraits of God med galleriets kunstnere.

I Det Gamle Testamentes 5.Mosebog forbydes troende at fremstille gudebilleder. Ikonoklaster og billedstormere mener at den sande Gud, i sin natur, aldrig kan afbilledes og forsøg derpå kun kan lede til afgudsdyrkelse og i den daglige optik er billedet af Gud begrænset til filmklicheer og børnebogsnaiviteter.

På Hans Alf Gallerys kommende gruppeudstilling Portraits of God er en række fremtrædende danske og internationale kunstnere - heriblandt Christian Lemmerz, Jørgen Haugen Sørensen, Fredrik Raddum og Anders Moseholm - blevet bedt om at forbryde sig mod netop dette forbud, og billedliggøre Gud, set gennem deres øjne. Med så forskelligartede udgangspunkter, danner de resulterende værker et hektisk sammenklip af oplevelsen af det guddommelige, fra den abstrakte tanke til det håndgribelige ikon, på tværs af både skam, vrede og hengivenhed overfor Gud som refleks, tro, tilstand og idol.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio