Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Astrid Noacks Atelier

Rådmandsgade 34, 2200 København N


Mothernising ANA: Who Cares for the Future?

Lise Halller Baggesen, Deirdre M. Donoghue

07.10.2017 - 15.10.2017
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

ANA præsenterer Mothernizing ANA: Who Cares for the Future? - udstilling, seminar, performances, internationalt symposium og workshop for børn - skabt af billedkunstnerne Lise Haller Baggesen (Chicago) og Deirdre M. Donoghue ((M/Other Voices -Rotterdam) i et samarbejde med Det Kgl. Danske Kunstakademi og Astrid Noacks Atelier.

Mothernizing ANA: Who Cares for the Future? kredser om gæstfrihed, feministiske utopier, alternative økonomiske og æstetiske modeller samt omsorg og kreativitet i den antropocene tidsalder.

Lise Haller Baggesen er dansk billedkunstner bosat i Chicago og Deirdre M. Donoghue ph.d. og billedkunstner bosat i Rotterdam. Sammen står de bag Mothernizing ANA - who cares for the future som udspringer af begges mangeårige interesse for og arbejde med 'moderskabets æstetik'. 

Mothernism af Lise Haller Baggesen er en nomadisk totalinstallation der indtager hele rummet Astrid Noacks Atelier i Rådmandsgade 34 og fungerer som 'moderskib' for en række offentlige arrangementer om børnemagt og 'carework'. Værker har referencer til sci-fi, disco og feministisk teori og er visuelt inspireret af Hilma af Klimts esoteriske abstraktioner, Kenneth Nolands color-field maleri, og af Poul Gernes og Verner Pantons demokratiske og radikale indretningsarkitektur.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole