Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


Med på en lytter

Hilmar B. Pedersen

25.02.2013 - 01.03.2013
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Fredag den 22. februar åbner det nye udstillingssted c4 projects med fernisering på udstillingen"Med på en lytter" af Vilhjalmur Hilmar Bak Pedersen. Med på en lytter er en totalinstallation, hvis omdrejningspunkt er et 35 min. langt lydspor, der rummer et ældre dansk ægtepars privatetelefonsamtaler, der er optaget gennem et års tid. Værket undersøger de slørede grænser, deroptegner skellet mellem systematiseret overvågning og almindelig registering. Eller mellemsmuglytning og tilfældig overhøring.

Pedersen sætter spørgsmålstegn ved det, vi opfatter som privat - inklusiv de samtaler vi normaltplacerer indenfor hjemmets fire vægge langt væk fra overvågningssamfundets offentlighed.I udstillingsrummet konfronteres vi med oplevelsen af at befinde os i fremmede menneskers intimesfære, en situation der er velkendt for de fleste, og hvor man aktivt må træffe et valg: trækker jegmig, eller lade jeg nysgerrigheden vinde?

Vilhjalmur Hilmar Bak Pedersen (f.1983) arbejder i forskellige medier og fokuserer på bla.kommunikation og interventioner i det offentlige rum samt arkivering af fx viden. Pedersen eruddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2012. Med på en Lytter er hans første soloudstilling.

c4 projects er et nyt udstillingssted i København. Vi organiserer og kuraterer en række udstillinger,der præsenterer et mangfoldigt udsnit af den nyeste samtidskunst. Fællesnævner og rød tråd forprojektet er, at kunsten er produceret af billedkunstnere, der praktiserer i det kreative vækstlagnetop nu!

Vi ønsker at fremme høj kvalitet og produktivitet og at synliggøre billedkunstnere fra både Danmarkog udlandet gennem en række udstillinger, der fungerer som indspark i kunst- ogsamfundsdebatten. Udstillingerne er aldrig ens, men benytter sig af forskellige former og medier, altefter hvad der er på dagsordenen, og hvem der udstiller.

c4 projects udspringer af kunstnerkollektivet Carstensgade 4, der har organiseret udstillinger påforskellige locations i København siden 2011. Nu har projektet fået vokseværk, og det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores nye navn og lokale.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio