Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Huset i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs

MAIL: info@husetiasnaes.dk

TLF: +45 5965 0861

WEB: husetiasnaes.dk

Dagligt samt søn- og helligdage 13-17, mandage: lukket


Gruppeudstilling i anledning af Foreningen Nordens 100års jubilæum

Barður Jakupsson, Britt Smelvær, Dag Aronson, Eyðun av Reyni, Hilda Ekeroth, Ingrid Høiskar Borgfjord, Hjördis Haack, Bent Hedeby Sørensen, Nina Kleivan, Vidar Håkon Utvik, Zacharias Heinesen

12.05.2019 - 10.06.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

HUSET i Asnæs præsenterer fra d. 11. maj til d. 10. juni 2019 en gruppeudstilling i anledning af Foreningen Nordens 100års jubilæum med nordiske kunstnere, en fællesudstilling med HUSETs kunstnere og en udstilling med Marie Søndergaard Lolk i HUSETs X-rum.

Gruppeudstilling i anledning af Foreningen Nordens 100års jubilæum

HUSET i Asnæs er glad for at byde velkommen til en gruppeudstilling med nordiske kunstnere i anledning af Foreningen Nordens 100års jubilæum.

Foreningen Norden arbejder for øget samarbejde i Norden, bl.a. ved at sætte fokus på de nordiske sprog, kultur, historie og samfundsliv i de nordiske lande. I forbindelse med foreningens 100års jubilæum samles Odsherreds kulturliv om at fejre det nordiske samarbejde med en lang række kulturarrangementer i løbet af maj. HUSET i Asnæs bidrager til fejringen med denne gruppeudstilling.

Udstillingen forener en gruppe meget forskellige nordiske kunstnere, hvoraf nogle har fast tilknytning til HUSET, og andre er inviteret i anledning af udstillingen.

Det bliver således muligt at få et godt blik i den diversitet, der er på den nordiske kunstscene.

På udstillingen deltager: Barður Jakupsson (FO), Britt Smelvær (NO), Dag Aronson (NO), Eyðun av Reyni (FO), Hilda Ekeroth (SE), Ingrid Høiskar Borgfjord (NO), KLEIVAN – HEDEBY – HAACK, Vidar Håkon Utvik (NO) og Zacharias Heinesen (FO).

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum