Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Munkeruphus

Munkerup Strandvej 78, 3120 Dronningmølle

MAIL: kunst@munkeruphus.dk

TLF: +45 4971 7906

WEB: munkeruphus.dk

Torsdag - søndag kl. 12-17, første torsdag i måneden kl. 12-20.


Et landskabsteater

Jette Hye Jin Mortensen, Rosa Sand Michelsen, Joan Rang Christensen

02.08.2015 -
FACEBOOKEVENT


I Jette Hye Jin Mortensens værker og installationer er det performative drivkraften, og hendes værker bliver oftest til i samarbejde med andre bidragydere. På generøs vis har hun derfor inviteret 4 performere på besøg, to ad gangen til at gæste Munkeruphus henholdsvis søndag den 26.7 og 2.8 fra 14-16, til at bidrage til det overordnede værk, der har fået titlen Et landskabsteater.

De 4 performere der gæster Munkeruphus disse to søndage er performancekunstner og kurator Cecilie Ullerup Schmidt, dramatiker Joan Rang, skuespiller Rosa Sand og dukkefører Sif Jessen Hymøller.

Der er tale om 4 enkeltstående værker, der er skabt specielt til fremførelse på Munkeruphus. Et landskabsteater er blevet til som en stafet efter arbejdsbesøg på Munkeruphus under udstillingen The Voyage Out, sammen med Jette Hye Jin Mortensen.

Inspirationen til hver af performernes bidrag er fundet i Munkeruphus' omgivelser, den aktuelle udstilling, Jette Hye Jin Mortensen's inden- og udendørs scenografi samt i aktuelle politiske temaer, der optager den enkelte.

Der bliver virkelig tale om en Voyage Out, da Et Landskabsteater ikke skal ses som en traditionel teaterforestilling, hvor performeren står på en scene og publikum sidder ned. Publikum bliver aktive medskabere og vil blive ledt af performerne og opleve Munkeruphus samt muligheden for at se en udstilling på en helt ny måde.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø