Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

DIAS – Digital Interactive Art Space

Vallensbæk Station, 2665 Vallensbæk Strand

MAIL: info@diaskunsthal.dk

TLF: +45 4797 4700

WEB: diaskunsthal.dk

Monday - Sunday: 00:00 — 24:00


DIAS Lab: Brief Encounters

Rasmus Holmboe, Lea Buch, Nanna Rebekka, Anders Stokholm, Asta Louisa Bjerre, Christine Runøe, Astrid Villumsen, Maja Gry Brøns, Rikke Sabrina Jensen, Louise Tandrup Esbensen

16.04.2015 -
FACEBOOKEVENT


Lyden af os
- af en rejse
- af en fremmed
- af et kort møde

DIAS lytteevent handler om stationen som et mødested og et rum for fortællinger. Denne eftermiddag vil byde på en indføring og afspilning af 3 lydkunstværker udarbejdet af studerende fra Auditiv Kultur på Københavns Universitet, og med dette vil værkerne altså blive udgangpunktet for et "kort møde" med dig!
Så HUSK høretelefoner og hvis du er helt lost på, hvor Vallensbæk station ligger, så sig til (!) så vi kan følges mod Vestegnen! Du kan imellemtiden følge vores tanker og proces her: http://diaskunsthal.dk/artistblog/

Program (16:30 - 18:00)
16:30 - 16:45 Ankomst (kaffe/te/chai/kakao)
16:45 - 17:25 Visninger/Lytninger
17:25 - 18:00 Fri lytning

Den farverige lydentusiast Rasmus Holmboe vil være dagens vært, og sammen vil vi blive ledt igennem følgende produktioner i nævnte rækkefølge:

Hvad Ser Du, Når Du Kigger Ud?
(af Louise Esbensen, Rikke S. Jensen og Maja Gry Brøns)

Det er spørgsmålet, som en håndfuld Vallensbæk-borgere har svaret på foran det store panoramavindue på Vallensbæk Station. Siden har kunstnerne på bedste vis flettet stemmerne sammen i deres eget sindige lydunivers tilsat en god del dagdrømmeri.

Tog-Odyssé
(af Lea Buch, Anders Stokholm og Nanna Rebekka)

Et momentant fælleskab opstår, når S-togets lyde transformeres til en medrivende rytme. En rytme som med et fast og accelererende taktslag nedbryder de fysiske strukturer: Menneskekroppen og maskine bliver ét, og den fysiske, genkendelige verden opløses til en masse af lyd. Energi ophobes og forløses. Kaos bliver kosmos.

Check Ud
(af Asta Bjerre, Christine Runøe, Astrid Villumsen)

Stationsrummet er et springbræt. Et parkour-punkt af potentialer. Og hver dag forsvinder ca. 100 mennesker fra Vallensbæk station... Hvor er de taget hen?

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio