Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Huset i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs

MAIL: info@husetiasnaes.dk

TLF: +45 5965 0861

WEB: husetiasnaes.dk

Dagligt samt søn- og helligdage 13-17, mandage: lukket


Christella Bamford & Helge Nordstrøm - Installation

Christella Bamford, Helge Nordstrøm

11.10.2015 - 01.11.2015
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Interaktiv lyd- og videoinstallation i X-Rummet

Christella Bamford og Helge Nordstrøm fra Atelier & Galleri HeNoChBa er begge professionelt veletablerede kunstnere med hver deres virke, men indgår ofte et samarbejde omkring projekter. Således også deres interaktive lyd- og videoinstallation Kom Hjem, der indledes med ordene: 

Gå ind i huset
stil dine sko i entreen 

Havestolen venter
arbejdet kalder 

Vand dine blomster
sæt risene over 

Se på haveten 
lyd af tid.

Christella Bamford er uddannet formgiver fra Kunsthåndværkerskolen i Koldings linie for glas og keramik i 1991, og har siden haft eget værksted og arbejdet freelance som selvstændig kunstner og farvedesigner. 

Hun har løbende arbejdet med unika glas, keramik og beton i mange forskellige sammenhænge. De senere år har hun arbejdet med nogle større udsmykningsprojekter i materialer som bronze, glas, beton og digitale samplinger. 

Hendes arbejdsopgaver som farvedesigner har igennem årene været meget forskelligartede; alt fra farvesætning af middelalderkirker til total farvesætning af alle overflader i store nybyggerier eller f.eks. overførsel af virksomheders grafikmanual til en rummelig farveprofil. 

Helge Nordstrøms baggrund fortoner sig i 80érnes eksperimenterende musik, -og teaterscene, hvor forskellige visuelle og auditive udtryk, blev udforsket. 

Denne baggrund har udviklet en kunstner, der arbejder på tværs af mange udtryksmuligheder med en stor ekspressiv nysgerrighed og erfaring. Det afspejler sig farverigt i hans malerier, der er båret af det fabulerende, improvisationen og den alvorlige, men humoristiske leg.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket