Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Vandrehallen

Hillerød bibliotekerne, Christiansgade 1, 3400 Hillerød

MAIL: kaej@hillerod.dk

TLF: +45 7232 5835

WEB: hillbib.dk

Mandag - fredag 10-19, lørdag 10-16, søndag 13-16


Byer og Landskaber

Nordsjællandske BKF-kunstnere

05.05.2013 - 23.06.2013


PRESSEMEDDELELSE

For 7. år i træk viser VANDREHALLEN på Hillerød Bibliotek en udstilling med værker af nordsjællandske billedkunstnere tilknyttet Billedkunstnernes Forbund. Der er tale om en omfattende præsentation af 43 kunstnere, der traditionen tro viser nye værker, som kredser om et fælles tema. I år er det Byer og Landskaber, som udgør den tematiske røde tråd og sammenhæng mellem de mange forskellige værker, man kan opleve på udstillingen. Kunstnerne har grebet temaet an på vidt forskellig vis alt afhængigt af kunstnerisk teknik, udtryk og fortolkning af det klassiske og tilbagevendende motiv, som By og Landskab har været gennem kunsthistorien og stadig er i samtidskunsten.

Ned gennem VANDREHALLEN kan man således opleve, hvordan kunstnerne bearbejder temaet i både malerier, digitale værker, grafik, skulpturer, installationer og arbejder i mixed media. De mange værker indtager både vægge og gulve, og som beskuer mødes man af præsentationer, der tematiserer alt fra menneskets indre landskaber til fortolkninger af bybilleder, florlette papirlandskaber og installationer, hvor inspirationen fra hav, natur og by integreres i værket.

Billedkunstnernes Forbund, BKF, er de professionelle kunstneres faglige organisation. Medlemmer af BKF er alle anerkendte, professionelle billedkunstnere, og mange af udstillerne er velkendte som aktive aktører i det nordsjællandske kunstmiljø. Kunstnerne præsenteres nærmere i det katalog, der er udarbejdet til udstillingen.

Skriv kommentar