Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

29.02.2016 NEWS

ilyd: ny online udstillingsplatform

I morgen, tirsdag den 1. marts kl. 18 åbner, ilyd. ilyd er en ny online udstillingsplatform, der udelukkende vil præsentere lydværker.

AF Kopenhagen

ilyd
Online udstillingsplatform W: ilyd.nu
Restless Pug
Sif Hedegård
02.03.2016 - 31.03.2016 

Fremover vil der den 1. i hver måned blive lagt en ny udstilling på ilyds side. Hver måned inviteres en ny kunstner til at udstille, og den pågældende kunstner kan udstille et eller flere værker, alene eller i samarbejde med andre. Det gennemgående i udstillingerne er, at værkerne er i lyd.

ilyd’s store interesse er at eksperimentere med udstillingsrummet som format; hvordan kan man bruge lyd som materiale?

De udstillende kunstnere arbejder ikke nødvendigvis med lyd som en del af deres normale praksis og skal på den måde, i visse tilfælde, omveksle deres praksis til lydmediet.

Første udstilling på siden åbner tirsdag d. 1. marts med Sif Hedegård. Sif Hedegård præsenterer lydcollagen Restless Pug, der sammenkæder en fragmentarisk fortælling om et jeg’s forhold til en mærkelig ung mand og en urolig, klynkende meditation.

De kommende udstillinger hos ilyd byder blandt andet på kunstnere som Kim Richard Adler Mejdahl, Mette Clausen, Signe Frederiksen og Marianne Engberg.

Det er Emilie Kjær, uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskole i 2014, og Dyveke Elisa Rask Bredsdorff, studerende på Det Fynske Kunstakademi, der står bag det nye initiativ.

ilyd, der altså skal udfolde det non-visuelle medies potentiale, åbner tirsdag d. 1. marts kl. 18 på www.ilyd.nu

Åbningsarrangementet kan man læse mere om her. 

Skriv kommentar