Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

KØS

Nørregade 29, 4600 Køge

MAIL: info@koes.dk

TLF: +45 5667 6020

WEB: koes.dk

Mandag lukket, tirsdag kl. 11-17, onsdag - torsdag kl. 11-21, fredag - søndag kl. 11-17


Zodiac

Mogens Møller

17.06.2015 -


KØS præsenterer Mogens Møllers monumentale skulpturgruppe Zodiac - et hovedværk af en af de mest markante billedhuggere i nyere dansk kunst i en unik opstilling på museets forplads, kunstværket De 111 hvide plateauer.

Oplev ni vaseformede bronzeskulpturer, som repræsenterer solsystemets ni planeter, i et dynamisk samspil med den kunstneriske forplads og det nære byrum. Frit under himlen forener udstillingen elementer fra videnskaben, mytologien og kulturhistorien i et sanseligt mulighedsrum, der venter på at blive udforsket.

Zodiac er den første udstilling i et innovativt udstillingsprogram på museets forplads, der med sine 111 plateauer udgør en eksperimenterende kunstscene for nye kunstneriske udfoldelser. Programmet er realiseret med støtte fra Bikubenfonden.

Mogens Møllers skulpturgruppe er midlertidigt nedtaget fra sin vante plads på Axeltorv i København og udlånt til KØS med tilladelse fra Københavns Kommune.

Invitation til åbningsfest
Velkomst ved museumsdirektør Christine Buhl Andersen og åbningstale ved astrofysiker ved Niels Bohr Institutet, Anja C. Andersen.

Sommerjazz ved Jakob Dinesen Trio og folkekøkken ved KØS Café.

Alle er velkomne!

Sted: Museets forplads, De 111 hvide plateauer, KØS, Nørregade 29, Køge

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole