Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Museet for Samtidskunst

Stændertorvet 3D, 4000 Roskilde

MAIL: info@samtidskunst.dk

TLF: +45 4631 6570

FAX: +45 4631 6571

WEB: samtidskunst.dk

Tirsdag, torsdag & fredag 12-17 Onsdag 12-20 Lørdag-søndag 11-16


Working Group for Sound in the Expanded Field

Kabir Carter

Kurator: Rasmus Holmboe

28.06.2015 - 06.09.2015
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Luftbårne, vandbårne og strukturbårne lyde. Ultralyd, infralyd og interferenser.

Siden april har Working Group for Sound in the Expanded Field med lydkunstner Kabir Carter i spidsen afholdt en række workshops, foredrag, lyttesessions og filmvisninger i København og omegn, hvor en række akustiske fænomener er blevet undersøgt. På Museet for Samtidskunst præsenteres aktiviteterne nu som en samling af materialer, metoder og ideer.

Præsentationen giver endnu en mulighed for at opleve og udforske i arbejdsgruppens forskellige fænomenologiske lydmæssige eksperimenter. Udstillingen arbejder med at aktivere krop, rum og arkitektur på måder, der peger på hvordan lydopfattelse og lyttemåder ikke udelukkende er anliggender for ørerne.

Working Group for Sound in the Expanded Field udforsker forbindelser mellem en bred vifte af forskning og praksisser, der beskæftiger sig med lyd. Ved at trække på spor og strategier fra akustisk forskning, bioakustik og psykoakustik, samt undergrunds-dansemusik og mange andre sammenhænge, arbejder Working Gorup for Sound in the Expanded Field med at situere specialiseret lydviden i en række forskellige formelle og uformelle rammer for eksperiment, dialog og lytning.

Udstillingen er kurateret af Rasmus Holmboe (DK) og Working Group for Sound in the Expanded Field ledes af kunstner Kabir Carter (USA).

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket