Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

OK Corral

Rolighedsvej 9, 1958 Frederiksberg

MAIL: okcorralexhibit@gmail.com

TLF: +45 4162 1987

WEB: okcorral.dk

Onsdag - lørdag kl. 13-17


Walls and other Walls

Hilda Ekeroth, Johanne Dybdal Sigvardsen

21.02.2014 -
FACEBOOKEVENT


Sidste chance at se udstillingen Walls and other Walls af Johanne Sigvardsen og Hilda Ekeroth. Antechamber Publishing House udgiver en publikation i forbindelse med udstillingen. Vi byder på et glas vin til lejligheden.

I was never interested in pointing at things in the world, but rather in the act of pointing (or looking) in itself. My projects do not start with imagery or sound, but rather develop the way an oyster does, with an aggravation. I approach my subjects sideways, a meandering path to my subject matter. Don ́t watch the war in bed please, I say to him. I think of light and how light really is the primary subject of the work. Light and a certain quietness, slowness, stillness. You can hear a pin drop in those paintings.

#

Som barn fik ofte jeg mellemørebetændelse. Så lå jeg der på en sofa, i et meget konkret velkendt rum og brugte timer på at finde mønstre og nye fortællinger i et savsmuldstapet. At ligge der og "falde ind i væggen", var som at blive et med den, og den med dig. Her kunne jeg bevæge mig i et abstrakt uendeligt rum, uden grænser og flader. Et delirium hvor tid, rum og egne data forsvinder.
Et afgrænset og velordnet rum møder jeg i dets kollektive form gennem "Vejledning til Perspektivens Studium og Anvendelse" af G.F. Hetsch fra 1839. Jeg ser på dem i en tilstand med mellemørebetændelse, og fladerne bevæges fra et klart defineret rum til et grænseløse steder.

Hilda Ekeroth (SE, 1979) arbejder med tegning og maleri i en tilstand mellem projektet og performativiteten. Fragmenter optræder som potentielle skitser og mulige begyndelser. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2011. http://hildaekeroth.com

Johanne Sigvardsen (DK, 1981) er optaget af membraner og overflader i konkrete, litterære og personlige rum, og hvordan de er med til at skabe dramaturgi og erkendelser. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2012. http://johannesigvardsen.com

OK Corral er et kunstnerdrevet projektrum og atelierfællesskab, der har til huse i Rød Lagerbygning, en tidligere værkstedsbygning i Carlsberg Byen, København. Spændvidden i OK Corrals interdisciplinære projekter går fra solo- og gruppeudstillinger med nationale og internationale billedkunstnere, åbent universitet til samarbejde med andre lokale og internationale kunstnerdrevne rum.

Antechamber Publishing House is committed to the book as format, and will at irregular intervals publish titles in Antechamber's spirit.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole