Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


Ukendt Omfang

Diana Prim, Berit Dröse, Anne Munnecke, Marie Melchiorsen

Kurator: Maja Laybourn

20.06.2015 - 28.06.2015
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Udstillingens titel Ukendt Omfang refererer til et fænomen hvis udstrækning endnu er fremmed. Til det der er for meget, og det der er for sent. Til det overgjorde og til katastrofen. Til den lille forskydning der gør forskellen, og forskellen der ingenting gør. Til det ukendte, det ubekendte og til den konsekvens, vi endnu ikke forstår omfanget af.
Fire af c4 projects egne kunstnere viser nye værker der udfolder og fortolker idéen om et Ukendt Omfang gennem en række af forskellige medier: installation, print, video, tekst og maleri.

Berit Dröse viser kortfilmen Udflugt, hvor en ung mand bevæger sig imellem to verdener og forsøger at finde svar på sin egen tilstedeværelse. I Marie Melchiorsens serie af porøse akvareller bliver penselstrøjet en poetisk metafor over gentagelsens indbyggede paradoks. Diana Prim arbejder installatorisk når hun undersøger botanikkens rhizome struktur som et alternativ til det almindelige hierarkiske system, og endelig viser Anne Munnecke et digitalt print der spørger til kønnets vigtighed gennem en optegnelse af menneskekroppens byggesten: de 22 første kromosompar.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø