Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

OK Corral

Rolighedsvej 9, 1958 Frederiksberg

MAIL: okcorralexhibit@gmail.com

TLF: +45 4162 1987

WEB: okcorral.dk

Onsdag - lørdag kl. 13-17


Transaktioner

Kristoffer Kjærskov

24.08.2013 - 07.09.2013


PRESSEMEDDELELSE

Det kunstnerdrevne projektrum OK Corral genåbner i nye lokaler og er stolte af at kunne præsentere udstillingen Transaktioner af Kristoffer Kjærskov i forbindelse med Copenhagen Art Week.

Transaktioner kan kendetegnes ved at være former for såvel synlige som usynlige overførsler, der i vekselvirkning mellem flere elementer kan foretages enten direkte eller indirekte hinanden imellem.

Ved overførsler eller transaktioner bliver værdier som oftest udvekslet og videreført via handlinger i en gensidig afhængig form for berøringsflade eller gestus. Transaktionen skaber igennem en umiddelbar tilstedeværelse af bevægelse en midlertidig relationel forbindelse, som enten kan afvises eller imødekommes.

Udstillingen Transaktioner tager afsæt i det handlingsbårne moment, hvori elementer optræder letpåvirkelige og suggestive i umiddelbare, indbyrdes eksponeringer. Igennem billedlige situationer og skulpturelle figurationer opstilles former for mulige relationelle forbindelser, placeret imellem handling og passivitet.

Kristoffer Kjærskov (f. 1984) er dansk billedkunstner i øjeblikket bosat i Berlin . Tidligere studier inkluderer Staatliche Akademie der Bildenden Künste i Karlsruhe, Tyskland, Estonian Academy of the Arts i Tallinn, Estland og Glasgow School of Art, i Skotland. Fra efteråret 2013 studerende på UDK i Berlin. Udstillingen Transaktioner hos OK Corral er Kristoffer Kjærskovs første solo udstilling i Danmark.

Om OK Corral
OK Corral er et kunstnerdrevet projektrum og atelierfællesskab, der har til huse i Rød Lagerbygning, en tidligere værkstedsbygning i Carlsberg Byen, København. Spændvidden i OK Corrals interdisciplinære projekter går fra solo- og gruppeudstillinger med nationale og internationale billedkunstnere, åbent universitet til samarbejde med andre lokale og internationale kunstnerdrevne rum.

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole