Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Charlotte Fogh Gallery

Mejlgade 44, 8000 Århus C

MAIL: cf@charlottefogh.dk

TLF: +45 2929 7105

WEB: charlottefogh.dk

Tirsdag - fredag 12-17, lørdag 11-15


Things I lost on the way

Kaspar Bonnén

25.05.2019 - 10.08.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Charlotte Fogh Gallery er stolte over at kunne præsentere soloudstillingen ”Things I lost on the way” af Kaspar Bonnén. Udstillingen består af nye malerier, som viser nye sider af Kaspar Bonnéns praksis. Bonnén har gennem flere år arbejdet med rummet og dets iboende fortællinger. Til udstillingen ”Things I lost on the way” på Charlotte Fogh Gallery bevæger Bonnén sig over i en sfærisk undersøgelse af sit arkitektoniske udgangspunkt.

Bonnén har til udstillingen skabt nye malerier, der udforsker enkeltheden og det sensible i rumlige dimensioner. Fragmenter af genkendelige hverdagsgenstande bevæger sit rundt i et dynamisk univers af lyse farver, som med det blotte øje ser endimensionelt ud, men ved nærmere eftersyn bliver den klassiske Bonnén-tilgang til rumlighed synlig. Malerierne har et ”grid”-lignende udtryk, som markerer de fysiske, mentale og metaforiske rum, vi som mennesker bevæger os ind- og ud af gennem livet. 

Titlen på udstillingen referer til de ”ting”, vi lever med i vores hverdag, og hvad der sker, når vi mister dem. Forskellige hverdagsgenstande kan udføre en vigtig funktion i vores liv; det kan være ting vi er dybt afhængige af for at kunne fungere som mennesker, men det kan også være ting, som går hen og bliver ligegyldige efterladenskaber, vi end ikke opdager, vi har mistet. Disse ”ting” kan både være fysiske genstande, minder eller mennesker, man har mødt gennem livet.

Kaspar Bonnén (født 1968) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i årene 1993-1999, og er repræsenteret på Statens Museum for Kunst, Arken, ARoS Aarhus Kunstmuseum, Sammlung Essl i Østrig og på Moderna Museet i Stockholm. Bonnén har desuden lavet flere udsmykningsopgaver, herunder blandt andet udsmykningen af Frederik 8.’s Palæ på Amalienborg og Domhuset i København.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum