Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Bladr

Griffenfeldsgade 27, 2200 København N

MAIL: hejbladr@gmail.com

TLF: +45 2484 2199

WEB: bladrbladr.net

Torsdag-fredag 15-18, lørdag 11-15


The Last in the Village

Jan Panev

08.03.2019 - 30.03.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

The Last in the Village er titlen på den herboende tyske kunstner Jan Panevs nyeste kunstnerbog. Den lanceres i Bladr samtidig med en soloudstilling, der er vokset ud af bogen. I værket The Last in the Village følger man to karakterer, som er de sidste indbyggere i en landsby. De befinder sig i en spøgelsesby. Via tegning har Panev undersøgt den stemning og aura, som forladte byer og ruiner afføder. Hvorfor dør byer, og hvorfor efterlades huse? 

Udgivelsen er et blåt monokromt riso-print på 32 sider i en edition på 100. I Bladr vil udstillingen foruden udgivelsen bestå af originale tegninger, vinduesmaleri, collager og detaljer skaleret op i stor størrelse. 

Til åbningen og lanceringen har Jan Panev inviteret de danske kunstnere Tanja Schlander og Rasmus Kjær Larsen til at akkompagnere udstillingen med en performance. Det foregår 17.30 d. 7. marts. 

Torsdag d. 14. marts vil Panev give en artist talk, hvor han vil fortælle hvordan han søger inspiration i andre kunstneres kunstnerbøger og kunstbøger generelt. Det sker i tidsrummet 17 - 18.30.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole