Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


Tester Tester

Lisbeth Bank Nielsen, Kristoffer Ørum

30.08.2014 - 07.09.2014
FACEBOOKEVENT


Lisbeth Bank Nielsen: Myrmecologi. Foto: Camilla Reyman.

Anders Bojen & Kristoffer Ørum: Et andet rum 2. Foto: Camilla Reyman.

Anders Bojen & Kristoffer Ørum: Et andet rum 2. Foto: Camilla Reyman.

Lisbeth Bank Nielsen: Myrmecologi, 2013-2014. Foto: Camilla Reyman.

PRESSEMEDDELELSE

Når kunstnere udstiller deres værker tager de ofte højde for udstillingssituationen og kommer derfor mere eller mindre bevidst til at arbejde stedsspecifikt og kontekstbaseret. Hvad sker der, hvis man tager værkerne ud af den oprindelige sammenhæng, de har været placeret i og genhuser dem i nogle nye rum? Hvad kan værkerne vinde, og hvad har de at miste?

Tester Tester er een udstilling, som spreder sig over de tre kunstnerdrevne udstillingssteder c4 projects, OK Corral og NLHspace. Dette er en udstilling, der dykker ned i de tre udstillingssteders bagkatalog for at vække værker til live, der allerede har været vist. Det er et eksperiment, der undersøger, hvordan flytningen af værker kan skabe nye perspektiver ved at genplacere, presse, udstrække, mase, stable, arkivere eller sætte dem i hjørnet.

Tester Tester er et samarbejde mellem tre steder, hvis fysikalitet på forskellig vis inspirerer og skaber nogle rammer for den kunst, der udstilles. Hvor kunsten samtidig udfordrer og definerer, de rammer de overtager.Stederne vil i denne sammenhæng udnytte, at de befinder sig geografisk tæt på hinanden på Vesterbro. At det er muligt for et publikum at gå fra det ene sted til det andet.

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole