Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Galleri Sandberg

Ny Vestergade 2C, 5000 Odense C

Onsdag - torsdag 11 – 17, fredag 12 – 17, lørdag 11 – 14


Tempus Fugit

Lise Kryger Simonsen

20.09.2019 - 20.10.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Sandet siver ud af revnen i klimaets timeglasTag temperaturen på klimaforandringerne og samfundsdebatten med Lise Kryger Simonsens soloudstilling, ”Tempus Fugit” (tiden flygter).

Agendaen er ikke politisk, men snarere en reflektion af situationens tilstand.En tilstand, hvor normative tanke- og handlingsmåder står for skud. Og en tilstand, hvor gentagende opråb og opmærksomhed er nøglen til at komme på sporet af den tabte tid.Udstillingen lader dig gribe nøglerne gennem dens eksperimenterende udtryksformer.

Du vil opleve Kryger Simonsens malerier med kvindeportrætter på lærred og installationer, der bliver iscenesat til at udfordreudstillingens tema. Og som noget nyt vil du opdage en særegen papirværksteknik, der skaber en illusion affossiler med truede plante- og dyrearter som motiv. Ved første øjekast vil værkerne skabe engensynsglæde, men når du træder nærmere, vil den falmende og krakelerende overflade tvinge dig tilrefleksion.

Kryger Simonsen har siden debuten oplevet stor succes og anerkendelse med bl.a. soloudstillinger, fasteudstillinger og udsolgte ferniseringer. Hun arbejder med tydelige grafiske udtryk, der med strenge linjerspiller sammen med organiske former i et univers af fordybelse. Kryger Simonsen insisterer på at vise ind ikernen af tilværelsen, og værkerne vil rive dig ud af hverdagens trivialiteter.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø