Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Huset i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs

MAIL: info@husetiasnaes.dk

TLF: +45 5965 0861

WEB: husetiasnaes.dk

Dagligt samt søn- og helligdage 13-17, mandage: lukket


Take Away kunst af HUSETs kunstnere

Anne Rolsted, Better Lübbert, Birgit Krogh, Bjarne Werner Sørensen, Charlotte Bøgh, Charlotte Krogh, Dag Aronson, Didder Geisler, Erik Varming, Hanne Løcke, Hans Helge Nielsen, Henriette Duckert, Jørgen Albrechtsen, Jørn Bromann, Lis Biggas, Margrethe Agger, Morten Tillitz, Poul Erik Nielsen, Troels Trier

03.11.2019 - 01.12.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Fællesudstilling med HUSETs kunstnere

HUSET i Asnæs runder udstillingsåret 2019 af med en fællesudstilling med HUSETs faste kunstnere, hvor de præsenterer en række nye værker. Her kan du se maleri, skulptur, keramik, collage, billedtæpper og meget mere.

Det er en stor glæde i den forbindelse at kunne præsentere fem nye kunstnere, der her i efteråret har sluttet sig til HUSETs gruppe af faste kunstnere. Velkommen til Charlotte Bøgh, Lis Biggas, Better Lübbert, Bjarne Werner Sørensen og Morten Tillitz.

Den nye kunstner Charlotte Bøgh deltager på fællesudstillingen med billeder med af køer. Dyret som motiv har fulgt hende i mange år og gør det stadig. Lige nu er det Koen og Tyren, der optager hende som motiv. Oliefarve påført med spartel og stregen i form af oliepastel eller kul har altid været en vigtig del af hendes billeder.  Det sidste års tid er hun desuden begyndt at inddrage penslen mere, og der vil derfor også være et par værker med på udstillingen, der bevæger sig i en mere abstrakt retning med store enkle penselstrøg. Her er motivet nærmere en slags anledning til maleriet i sig selv – og koen fremstår mere løsrevet fra den "virkelige ko".

Den nye kunstner Bjarne Werner Sørensen havde en soloudstilling i HUSET tidligere i år, som havde titlen “Ud af det ene springer det andet”. På denne fællesudstilling viser han en række helt nye grafiske arbejder, der tager afsæt i malerierne. Selvom det er abstrakte billeder, er det organiske udtryk gennemgående, og det er tydeligt, at de har med naturens bevægelighed og stadige forandring at gøre. Motiver, former og farver vendes og drejes kalejdoskopisk, så nye billeder bliver til. Den ene farve eller form kalder på den næste. Organiske former mødes, skjuler delvist hinanden, støder sammen, går i forbindelse og fortæller noget nyt i netværk af organiske mønstre.

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole