Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Astrid Noacks Atelier

Rådmandsgade 34, 2200 København N


Støttekoncert - Bevar Rådmandsgade 34

Dygtig Hund, Nina Forsberg , Yahowa, E-45, Hatebanger, Vindposen, Shanghai Whorehouse, Jenny Graf

11.09.2015 -
FACEBOOKEVENT


Rådmandsgade 34 var i starten af 1900-tallet hjem og atelier for den betydningsfulde danske billedhugger Astrid Noack. Matriklen er et af de få overlevede eksempler på et fælles, lokalt arbejdsmiljø og står i dag stort set som på Astrid Noacks tid, hvorfor de er i ekstrem dårlig forfatning. I 2010 blev Fonden Rådmandsgade 34 dannet med det formål, nænsomt at restaurere bygningerne og sikre fremtiden for det unikke gårdmiljø, hvor musikere, kunstnere og arbejdere lever side om side. Trods stærk opbakning fra både lokalmiljøet og en række store fonde og kulturpersonligheder mangler fonden akut de sidste midler til at kunne realisere en restaurering.

Derfor afholder Astrid Noacks Atelier en støttekoncert i baggården fredag d. 11. september.

Siden 2010 har Astrid Noacks Atelier dannet afsæt for sociale og politiske kunstprojekter, der alle er blevet skabt med henblik på at bevare mindet om Astrid Noack samt bibeholde den historiske stemning i det omkringliggende rum.

Under koncerten spiller musikere, der alle har været en del af Rådmandsgade 34. De tæller blandt andet Dygtig Hund, Nina Forsberg featuring I and I, Yahowa, E-45, Hatebanger, Vindposen, Shanghai Whorehouse og Jenny Graf. Blandt de repræsenterede genrer er post-punk, experimental, electronic, rock og new-age.

Alle indtægter går direkte til restaureringen af bygningerne på Rådmandsgade 34.

Entre 60,-

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum