Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Sydhavn Station

Ernst Kapers Vej 1, 2450 København SV

TLF: +45 2876 0454

WEB: sydhavnstation.info

Torsdag - søndag 13-17


STATION TO STATION

Stereo Metrik Total

01.06.2013 - 30.06.2013
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

STEREO METRIK TOTAL er en kunstnergruppe bestående af billedkunstnerne Jon Stahn, Lars Heiberg og Thorgej Steen Hansen.

Gruppen blev dannet i foråret 2010 og har siden da i korte og intense perioder arbejdet sammen indenfor den abstrakt-reduktive kunsts område. Her har de kollektivt såvel som individuelt arbejdet på en udvidelse og revitalisering af feltets værkmæssige udfaldsområde med omdrejningspunkt i den abstrakt-reduktive kunsts receptionshistorie fra starten af forrige århundred og frem til i dag.

STATION TO STATION er Stereo Metrik Totals anden udstilling og deres første i København.

På udstillingen etablerer Stereo Metrik Total et arbejdende værksted i Sydhavn Stations udstillingslokale. Værkstedet vil også fungere som base for en række ekspeditioner med tog ud til andre stationer - Hovedsagligt indenfor det Københavnske S-togsnetværk, men der bliver også tid til en fire dages afstikker til den gamle danske hansestad Hamborg.

På ekspeditionerne vil gruppen undersøge de respektive stationer og deres umiddelbare omgivelser ud fra et abstrakt-reduktivt perspektiv i form af fotos, video, lydoptagelser samt fundne materialer. Det indsamlede materiale vil derefter blive bragt med tilbage til basen på Sydhavn Station, hvor det vil blive sorteret, bearbejdet og udstillet.

Stereo Metrik Total vil sideløbende hermed også fremstille værker og objekter på selve Sydhavn Station, som derefter vil blive bragt med ud på en række stationer, hvor de vil blive installeret, udstillet og dokumenteret.

Derudover har de tre kunstnere udformet fem sort/hvide og abstrakt-reduktive plakater hver til udstillingstedet Sydhavn Stations femten DSB-reklameplakatpladser på stationen.

STATION TO STATION kommer til at udfolde sig som et gesamtkunstwerk; en totalinstallation, et laboratorium og et arbejdende værksted som løbende vil forandre og udvide sig helt frem til udstillingens afslutning, hvor der vil blive afholdt finisage.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole