Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Kunsthal 44 Møen

Fanefjordgade 44, 4792 Askeby

MAIL: info@44moen.dk

TLF: +45 2392 7119

WEB: 44moen.dk

Onsdag - søndag 11-17


Som Jeg Vandre Gennem Parken

Bettina Camilla Vestergaard, Matthias Hvass Borello

26.08.2017 -
FACEBOOKEVENT


Kunstneren Bettina Camilla Vestergaard har over en årrække arbejdet med historien om forfatter og debattør Elsa Gress og hendes Decenter på Marienborg Gods på Møn. I hendes kunstbog Som Jeg Går Gennem Parken genfortæller hun den glemte historie som en kritisk og poetisk refleksion over historieskrivning, køn, erindring og sted. På 44Møen foldes bogen ud som en kollektiv performance, hvor lyd, billede og ord sættes i spil med hinanden.

Kunsthal 44Møen viser efterfølgende filmen Decenter II – the movie et samtidskunstprojekt om Elsa Gress og Decenter på Møn parallelt med udstillingen Tilflytterne.

Decenter II – the movie dokumenterer en 4 dage lang levende workshop, som Vestergaard afholdte i Marienborg Gods’ park i 2010. Her var 12 danske og udenlandske kunstnere inviteret til at genfortolke ideerne og landskabet omkring 70ernes Decenter. Projektet kunne ses som et eksperiment - flere af kunstnerne møder hinanden for første gang og al tanke og handling, som opstår på stedet, sker igennem improvisation og samspil med hinanden.

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole