Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Fotografisk Center

Bygning 55, Staldgade 16, 1699 København V

MAIL: info@photography.dk

TLF: +45 3393 0996

WEB: photography.dk

Tirsdag - fredag 12-18, torsdag 12-20, lørdag - søndag 12-16.


Seldom Scene Film Archive Event

Julie Boserup, Seldom Scene

18.01.2014 -


Seldom Scene Film Archive Event - et arrangement i forbindelse med Fotografisk Centers udstilling Ung dansk fotografi '13 i samarbejde med udstillingsaktuelle Julie Boserup og Seldom Scene Film Archive.

Billedkunstner Julie Boserup har inviteret det engelske filmarkiv Seldom Scene til at lave en stedsspecifik event på et helt særligt sted i København. Seldom Scene er et filmarkiv baseret London, som viser smalfilm på særligt udvalgte steder i byen. Ved dette arrangement har Seldom Scene sammensat et filmprogram, der relaterer sig til modernistisk arkitektur, og som ligger i forlængelse af Julie Boserups arbejde med brutalistisk arkitektur på udstillingen i Fotografisk Center. Det er hemmeligt, hvor arrangementet finder sted. Der vil blive spillet live akustisk og elektronisk musik komponeret til filmene.

Billetter skal forudbestilles og betales inden tirsdag den 14. januar. Billetterne kan købes i Fotografisk Center eller via netbank (kontakt Fotografisk Center for kontooplysninger). Med billetten modtager man adressen på 'pick up point'.

Pris 120 kr. Tilmelding nødvendig. Bestil billet på tlf: 33930996 eller info@photography.dk

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio