Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Huset i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs

MAIL: info@husetiasnaes.dk

TLF: +45 5965 0861

WEB: husetiasnaes.dk

Dagligt samt søn- og helligdage 13-17, mandage: lukket


Rock og Guldaldermalerier

Søren Mølstrøm

12.03.2016 -


Forskellige kunst/kultur institutioner i Asnæs er gået sammen for at arrangere en unik oplevelse ”Rock og Guldaldermalerier”. Det er Søren Mølstrøm, der har digtet til kunsten fra Den Hirschsprungske Samling og hans band spiller rockmusik til de medbragte guldaldermalerier.

Søren Mølstrøm skriver: ”Rockmusik til guldaldermalerier er et anderledes møde med gamle malerier. Med dansk lyrik og catchy melodier tager vi jer på en rejse ind i maleriernes stivnede ansigter. Her kan I lytte med, når Eckersbergs portrætmodel, hr. Schmidt, putter sig ind til sin kone om morgenen. I kan høre om brødrene Bendz, der, i et brev fra deres far, har fået besked på at rydde op i deres lejlighed. Og I kan høre om den lille pige fra Rye, der både kender købmanden, slagteren og alle de andre i Rye”.

Odsherreds maleriet i digt og rock – Søren Mølstrøm digter også til et Odsherred maleri, som bliver uropført med rock i Aksen. Maleriet vælges af kunstelever fra Odsherreds Gymnasium.

Og som om det ikke er nok, så udstiller kunsteleverne fra Odsherreds Gymnasium parafraser af det valgte maleri på koncertdagen.

Det bliver ”Rock’n’Guldalder” med det Odsherredske strejf lørdag den 12. marts 2016 kl. 16, Aksen, Centervejen 92, 4550 Asnæs – kom og se, hør og sans. Unge under 18 gratis adgang. Voksne 60 kr.

Arrangører er Odsherred Bibliotek og Kulturhuse BOK, Huset i Asnæs, Odsherreds Kunstmuseum, Odsherreds Gymnasium og Odsherreds Kunstmuseum og Malergårdens Venner.

Efter forestilling bydes der på en forfriskning i HUSETs lokaler, hvor fællesudstillingen med HUSETs kunstnere kan opleves.

Læs mere og køb billetter på www.odsbib.dk 

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum