Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Mohs Exhibit

Sønder Boulevard 98, 1720 København V

MAIL: info@doodletown.dk

TLF: +45 3322 6565

WEB: mohs.dk

Onsdag 12-17,torsdag 12-20, fredag 12-17, lørdag 12-15


Rekreation

Andreas Schulenburg, Kaspar Bonnén, Morten Schelde, Kathrine Ærtebjerg, Peter Callesen, Morten Hemmingsen, Eva Tind, Jes Brinch, Svend Sømod, Adrian Lujak, Tue Lindskow

26.10.2013 - 23.11.2013
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Rekreation handler om fortolkning og intertekstualitet. Kunstnerne er derfor hver især gået i dialog med kunsthistorien og har herigennem forsøgt at rekreere allerede eksisterende kunstværker. Titlen Rekreation spiller her på konceptet om genskabelse, samt ideen om at give de fortolkede værker nyt liv i vores samtid. Gennem deres rekreationer er kunstnerne med til at udforske den historiske kontekst for det fortolkede værk og yderligere undersøge hvordan forståelsen af værket påvirkes af vores nutid. Rekreation ser bl.a. på hvordan det nye værk kan siges at ændre ved vores perception af det gamle og omvendt. Sagt med andre ord, hvad er det for en dialog værkerne og kunstnerne indgår i?

Vi har gerne ville give plads til alle former for fortolkning og derfor ses der i udstillingen både værker baseret på tekst og billede. Nogle værker vil være direkte referencer, genskabninger og decideret bearbejdninger, mens andre vil være mere frie og abstrakte i deres fortolkning. Der åbnes herigennem op for en bredere forståelse af hvad det i det hele taget vil sige at fortolke.

Skriv kommentar