Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Galleri Tom Christoffersen

Skindergade 5, 1159 København K

Tirsdag - lørdag 12-18, søndag 11-16


Reception på Erwin Neutzsky-Wulffs nye roman DRØM

Erwin Neutzsky-Wulff

16.09.2016 -
FACEBOOKEVENT


RECEPTION OG FERNISERING i anledning af udgivelsen af Erwin Neutzsky-Wulffs nye roman DRØM illustreret af Thomas Pålsson.

DET SKER:

Program for 16. september i Galleri Tom Christoffersen:

Kl. 17.00 Velkommen. Baren åbnes (husk kontanter). Erwin sidder klar til at signere den nye roman DRØM, som kan købes på stedet.

Kl. 17.45 Oplæsning af Erwin Neutzsky-Wulff og projektionsshow af Thomas Pålssons illustrationer.

Program for 17. september i Galleri Limited Works, Blågårdsgade 17, 2200 N.:

Kl. 13.00 Døren åbnes.

Kl. 15.00 Oplæsning og samtale mellem Erwin Neutzsky-Wulffog Thomas Pålsson.

Kl. 16.00 "Kvinden i spejlet" – performance med animationsdukke ved Svend E. Kristensen efter en historie fra bogen.

Mere om DRØM:

Verden er fuld af mysterier. Hvad betyder drømme? Hvad er den hellige gral? Hvem stod bag mordet på Kennedy? Har vi modtaget signaler fra rummet? Vil robotter overtage verden? Og er alle disse mysterier på en eller anden måde forbundne? DRØM er Erwin Neutzsky-Wulffs første store science-fiction-roman i ti år. Den er gennemillustreret af kunstneren Thomas Pålsson og layoutet af Danny Lund som en stor eventyrbog.

Hardcover

Pris 750 kr.

Et helt års digital brevveksling imellem tegneren Thomas Pålsson og forfatteren Erwin Neutzsky-Wulff opstod ved en ren tilfældighed og stod på uden et eneste fysisk møde undervejs. Et kapitel veksledes til en tegning og vice versa, og tegneren kendte således ikke bogens slutning, før sidste kapitel blev udleveret, ligesom forfatteren over tid så historiens visuelle verden tage form. Resultatet er en gennemillustreret murstensroman i science-fiction-genren med titlen “Drøm” og en kunstudstilling.

Se originalillustrationerne, som er skabt i stort format som egentlige værker, hør en oplæsning af Erwin Neutzsky-Wulff og oplev det første møde imellem de to, hvor de vil tale om både projektet, processen og de huller i virkeligheden, som de er fælles om at stikke hovederne ud af.

Erwin læser ”Kvinden i spejlet” fra Drøm, og Svend E. Kristensen fra scenekunstteatret Sew Flunk Fury Wit spejler teksten i en egen fortolkning med hypernaturalistik life-size animationsdukker og sounddesign/musik. Mere om Sew Flunk Fury Wit's arbejde her: https://www.facebook.com/sewflunkfurywit/

Praktiske detaljer:

Alle, som har forudbestilt og betalt for DRØM, får deres ordrer tilsendt med posten inden d. 16.9. Vil man gerne have sit eksemplar signeret, kan man medbringe det til receptionen. Forudbetalte ordrer kan med andre ord ikke afhentes til receptionen. Det vil til gengæld være muligt at købe (ekstra) eksemplarer af DRØM, kontant eller med Mobilepay.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole