Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Eks-rummet

Prags Boulevard 61, 1. Sal, 2300 København S

Torsdag-søndag 14-17


Provisionality

Theodor Suaréz

22.04.2016 - 22.04.2016
FACEBOOKEVENT


Theodor Suaréz: Provisionality, 2016. Installation view.

Theodor Suaréz: Provisionality, 2016. Installation view.

Theodor Suaréz: Provisionality, 2016. Installation view.

Theodor Suaréz: Provisionality, 2016. Installation view.

PRESSEMEDDELELSE

Holger Kræsten & Sofus Agger har inviteret kunsteren Theodor Suaréz til at udstille sin Seneste skulptur samling Provisionality  i Eks-rummetpå Prags Boulevard 61 kbh s. 

Fernisering 17:00 – 20:00 Lørdag d. 22 April

Kunstneren Theodor Suaréz er af argentinsk oprindelse og er vokset op i det nordlige Paris 16. arondissement nærmere betegnet Montmatre. Han startede sin kreative karriere som Street Artist i Paris gader og allerede i 2005 som 17 årig blev den ekseptionelt udfordrene unge mand optaget på Kunstakademiet i Leipzig på grund af hans utrolige skulpturelle egenskaber. 

Theodor Suaréz kontroversielle udstilling 'Provisionality' tager udgangspunkt i intuitiv formgivning og stiller spørgsmål ved balance og systemer i universet ved at undersøge begrebet forgængelighed. Dette ses i hans facination af mødet mellem den rå overflade og de ekstremt skrøbelige strukturer, der er det gennemgående udtryk i skulpturene, der udelukkende består af ubrændt ler.

Vi er yderst beærede over at få mulighed for at udstille hans værker samtidig med hans soloudstilling på Neue Nationalgalerie i Berlin, dette betyder desværre at kunsteren ikke vil være til stede til ferniseringen. 

Der vil blive serveret forfriskninger under ferniseringen.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole