Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Politikens Forhal

Rådhuspladsen 37, 1785 København V

TLF: +45 3311 8511

Mandag - fredag 8-19, lørdag 10-16


Protection from Bad Weather

Frederik Næblerød, Casper Aguila

26.10.2019 - 31.12.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Fredag 25. oktober åbner udstillingen ’Protection from Bad Wheather’ med Frederik Næblerød og Casper Aguila i Politikens Forhal.

Frederik Næblerød og Casper Aguila blev i foråret 2018 indstillet til kunstkritikerprisen AICA for Korshage kunststorm (2015-17), hvor kunstnerne i perioden 2015-2017 midlertidigt indtog og omdannede et forladt sommerhus på stranden i Odsherred.

I sommeren og efteråret 2018 indtog kunstnerne, i forlængelse af Korshage, en forladt trelænget gård i Vig, omgivet af marker og vild natur. Her skabte de skulpturer, malerier, fotos og installationer af materialer indsamlet på stedet. Nu indtager Frederik Næblerød og Casper Agulia byen, som afsæt for deres kommende udstilling i Politikens Forhal.

Næblerøds og Aguilas kunstneriske praksis – både hver for sig og samme – er drevet af en umiddelbar lyst og en uforbeholden trang til at skabe og udtrykke sig. Tegning, keramik og maleri blander sig med fotografi, collager og installationer i stor skala. Motiverne kredser om emner, der relaterer sig til tabuiseringer, eufori og kontroltab, og rummer en uudtalt søgen efter holdepunkter i en verden i konstant forandring.

Udstillingen, som har fået titlen 'Protection from Bad Weather', indeholder en serie nye værker og en installation af restmaterialer skabt til rummet. Her går vi nysgerrigt på opdagelse og her søger vi ly.

'Protection from Bad Weather' af Frederik Næblerød og Casper Aguila kan opleves i Politikens Forhal fra 25. oktober og året ud. Udstillingsåbning fredag 25. oktober 2019, kl. 17-19, hvor alle er velkommen.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket