Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Skovhuset

Ballerupvej 60, 3500 Værløse

MAIL: skovhuset@furesoe.dk

TLF: +45 7235 6140

WEB: skovhus-kunst.dk

Onsdag, lørdag, søndag og helligdage 11-17


Proces

Morten Skovmand, Magda Høgh, Winnie Meisler, Helene Vonsild, Trine Brix, Jac Hansen, Merete Erbou Laurent

09.11.2014 - 14.12.2014


PRESSEMEDDELELSE

Syv professionelle kunstnere, der alle bor og arbejder på Djursland, skaber en flot udstilling til kunstbygningen Skovhuset ved Søndersø i Værløse. Udstillingen Proces har været undervejs i 8 år. Den lange behandlings- og ventetid på det meget eftertragtede udstillingssted Skovhuset, har givet kunstnerne mulighed for og tid til at eksperimentere med forskellige materialer og udtryk.

De syv meget forskellige kunstnere viser i deres værker, fra de seneste år, hvorledes de selv som kunstnere og mennesker udvikler sig i takt med tiden og omgivelserne, og hvordan en fremadskridende proces kan udvikle sig i nye retninger. Begivenheder i verden og i kunstnernes eget liv sætter spor i værkerne, og måske har nye teknikker præget processen fra idé til færdige kunstværker.

På udstillingen Proces viser de syv kunstnere bl.a.: Oliemalerier, akvarel og grafik inspireret af kinesiske rejseoplevelser. / Danske landskabsabstraktioner i farvens og fordybelsens lys. / Textile puder inspireret af klassiske japanske origamiteknikker. / Fantasifulde stiletter og beklædning af frugt&grønt - støbt i bronze. / Fabulerende og eventyrlig keramisk formgivning. /Surrealistske fortællinger i maleri, akvarel og collage. / Og dansk designet tæppekunst produceret til hele verden.

Skriv kommentar