Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Avlskarl Gallery

Bredgade 28, 1260 Copenhagen K

MAIL: art@avlskarl.com

TLF: +45 3990 5007

FAX: +45 3333 7746

WEB: avlskarl.com

Tirsdag - fredag 12-17, Lørdag 12-15


Primitive

Thomas Kiesewetter

25.10.2019 - 23.11.2019


PRESSEMEDDELELSE

Med en afvæbnende umiddelbarhed og en metallisk alvor, indtager den tyske kunstner Thomas Kiesewetter Avlskarl Gallery med sine arkitektoniske antropomorfe væsner. Med antydninger af vink og bevægelse lokker de os ind i en verden af genkendelse og uvished.
Kiesewetter har i gennem mange år kunstnerisk beskæftiget sig med verden på en abstrakt måde - set det hele lidt udefra, måske for at se det hele i en større sammenhæng. Men han ønsker ikke længere at arbejde sådan. For Kiesewetter er det tid til at søge indad, hvilket har betydet at han de seneste par år har bevæget sine skulpturer i en mere figurativ retning - hvor man fornemmer antydninger af menneskekroppen - en arm, et ben og et hoved. Hans arkitektoniske væsner har fået hver deres personlighed. I de smukkeste sarte farver kommer fine og sarte væsner til syne, for så at flyde ud og blive til ren form igen.
Antydningens kunst er en disciplin som kun få mestrer. Kiesewetter formår at skabe skulpturer der svæver mellem genkendelse og uvished, og han giver plads til at tanker og billeder får lov til at bevæge sig frit - i en ufuldendt og underfundig verden som ligger åben, når blot vi tør give slip og lade os svæve med.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum