Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Efter et nyt Minut

Vestergade 30, st.tv 9300 Sæby


Prepare Fresh, The Easy Way

Jesper Olsen

07.12.2019 - 31.01.2020
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Velkommen til udstillingsåbning med Jesper Olsen!
Jesper Olsen har gennem længere tid oparbejdet en (stadig voksende) samling mere eller mindre besynderlige køkkenredskaber, redskaber der gennem tiden har været markedsført som uundværlige hjælpemidler i en efektiv, moderne hverdag. Som eksplicitte billeder på det kolossale overforbrug vi har i vores samfund, danner redskaberne - og emballagen de kommer i - udgangspunktet for udstillingens værker. I polystyrenskulptur, 3D print, maleri og video arbejder kunstneren med og mod det genkendelige, redskabernes oprindelige funktion arbejdes væk, og elementerne sammenstilles til nye objekter, nye redskaber, uden funktion i traditionel forstand, men som en slags refeksionsobjekter.

Der vil i udstillingsperioden blive afholdt to performative workshops, hvor de deltagende vil tilberede et fælles måltid, skabt ved kun at gøre brug af de vidunderlige køkkenredskaber.

Jesper Olsen er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2014 og har base i Aalborg. I hans billedkunstneriske praksis arbejder han i traditionelle medier som maleri og skulptur men ofte i en utraditionel sammenhæng med udgangspunkt i samtidens aktuelle udfordringer.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og KulturKanten

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket