Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

OK Corral

Rolighedsvej 9, 1958 Frederiksberg

MAIL: okcorralexhibit@gmail.com

TLF: +45 4162 1987

WEB: okcorral.dk

Onsdag - lørdag kl. 13-17


Pleasure Driving

Malwina Migacz

30.09.2017 -
FACEBOOKEVENT


Som afrunding på udstillingen Airs Above The Ground performer Malwina Migacz et lydværk. Værket tager udgangspunkt i fri improvisation, dynamik og ekspressivitet og fungerer som lydside til videoen Pleasure Driving. Pleasure Driving er en optagelse fra et prestigefuldt hesteshow, og indfanger kampen imellem menneskets kunstige strukturer og dyrets instiktive modstand.

Malwina Migacz har siden 2012 primært fordybet sig i lydkunst og -kompositioner, både i sig selv og som et element i hendes installatoriske praksis. 2013 var hun medstifter af lydkunstgruppen WULKAN og har siden indgået i en lang række af samarbejder med såvel musikere som kunstnere.

Airs Above The Ground er Malwina Migacz første egentlige soloudstilling siden hun tog afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2014. Her fordyber hun sig i undersøgelser af grundlæggende menneskelige behov med fokus på fysiske objekter og klassisk skulpturel praksis. Igennem en kombination af det klassiske stilleben og readymade elementer undersøger hun balancen imellem natur og menneske, imellem instinkt, magt og social kontakt.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket