Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


Open –Why gender matters as (n)ever before

Stine Ofelia Kildevang, Jirasol Pereia Ayala, Ida Sofie Minke Anderson

16.11.2013 - 23.11.2013
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Igennem fotografi, installation, lyd og tekst rejser udstillingen en række spørgsmål om, hvilke relationer mennesker indgår i, hvilken rolle identitet og køn spiller, og hvordan de fysiske omgivelser og samfundsmæssige strukturer påvirker os.

c4 projects er placeret på Dybbølsgade på indre Vesterbro, og de umiddelbare omgivelser er til dels stadig præget af bordelvirksomhed. Samtidig er galleriet i kraft af sin geografiske placering en del af en større urban kontekst, hvor byen og lokalområdet spiller en rolle i forhold til, hvordan vi identificerer os, og hvilken virkelighed vi er en del af.

På denne baggrund fokuserer udstillingen på den enkeltes identitet og på, hvordan vi generelt forholder os til begreber som køn, åbenhed, relationer og givne strukturer i samfundet. De forskellige udstillingselementer fungerer som en mimen af det omgivende rum, en art identificering med omgivelserne - samtidig med, at det aldrig kan blive andet end et illusorisk billede.

For Stine Ofelia Kildevang er udstillingen på c4 projects hendes første på et dansk udstillingssted. Stine Ofelia er udannet i Sverige og har derfor en stor del af sin karriere haft sit fokus der, f.eks. med deltagelse i Ny Nordisk Fotografi på Hasselbladcentret i 2010. Hun har en Master of Fine Arts fra Malmö Art Academy og en BA i antropologi fra Københavns Universitet. Med Open -Why gender matters as (n)ever before tager hun et skridt ind på den danske kunstscene. Det gør hun ved at stille spørgsmålstegn ved de lokale definitioner på både køn og kunst i denne tværfaglige udstilling på Vesterbro.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum