Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Politikens Forhal

Rådhuspladsen 37, 1785 København V

TLF: +45 3311 8511

Mandag - fredag 8-19, lørdag 10-16


On Going Home

Farshad Farzankia

15.06.2019 - 17.08.2019


PRESSEMEDDELELSE

Der er noget umiddelbart tiltrækkende ved farverne og motiverne i den dansk-iranske kunstner Farshad Farzankias værker. Denne sommer kan Farshad Farzankia opleves i Politikens Forhal og på Heartland.

Farshad Farzankia arbejder hovedsagligt med maleri på forskellige medier; lærred, bemalede kasser, tekstil og træfugle – alle står i reneste form og kommunikerer med os. Med stærke farver som pink, gul og rød, skaber Farshad værker med inspiration i vores samtid og med referencer til de store klassikere som Matisse og Picasso.

Politikens Forhal og Heartland er gået sammen med Farshad Farzankia om at skabe en stedsspecifik installation i stor skala på festivalen og en soloudstilling i Politikens Forhal hvor elementer fra installationen fra Heartland vil indgå.

Soloudstillingen med Farshad Farzankia i Politikens Forhal består af en serie nye værker og en farverig installation af bemalet træ og tekstil spændt ud på tværs af rummet.

Til Heartland skaber Farshad sin største stedspecifikke installation til dato. Værket udgør festivallens hovedindgang og dermed det første farverige møde med festivalen og det sidste aftryk inden gæsterne igen forlader festivalområdet.

Farshad Farzankia er født i 1980 og bor og arbejder i København.

Heartland finder sted i perioden 30. maj – 1. juni, 2019 på Egeskov Slot. Udstillingen i Politikens Forhal vises i perioden 14. juni – 17. august, 2019. Udstillingsåbning fredag 14. juni kl. 17-20.

Skriv kommentar



Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole