Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Hans Alf Gallery

Holbergsgade 8, 1057 København K

MAIL: info@hansalf.com

TLF: +45 3316 2232

WEB: hansalf.com

Tirsdag-fredag 13-18, lørdag 12-15


Omens & Portents

Kent Dorn

16.05.2014 -
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Den texanske maler Kent Dorn har i snart et lille årti beskæftiget sig med den amerikanske hippiekultur i et sælsomt univers og billedsprog, der på én og samme tid er drømmende, dokumentarisk og underfundigt.

Dorn portrætterer fordomsfrit et udsvævende parallelsamfund i Nordamerikas store skove og øde vådområder, hvor outsidere, udskud og anderledes tænkende har udsøgt sig fristeder midt i modernitetens fræsende malstrøm af forventninger, effektivitet og overflod. Her i randen af lastens hule, tæt på Vestens hektiske epicenter, midt i Dorns allegoriske billeder vandrer ansigtsløse skæbner i tavs procession gennem nætterne, slår kreds om døende bål eller syrer ud i skovbunden med blikket vendt fra verden. Her er intet helt, som vi kender det. Her er ikke som på film. Det er et andet Amerika.

Kent Dorn er født og opvokset i South Carolina, men har de sidste mange år boet i Houston, Texas, hvor han også i 2005 modtog sin Master of Fine Arts fra University of Houston. Dorn repræsenteres i USA af det prominente, New York-baserede galleri Freight + Volume.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket