Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Kunsthal 44 Møen

Fanefjordgade 44, 4792 Askeby

MAIL: info@44moen.dk

TLF: +45 2392 7119

WEB: 44moen.dk

Onsdag - søndag 11-17


Og ørkner i rasende udenfor

Almholt/Woetmann

08.09.2018 -
FACEBOOKEVENT


Musiker Mikkel Almholt og digter og dramatiker Peter-Clement Woetmann mødes på Kunsthal 44Møen i en performance bestående af tæpper af ord, som står og slår til klaverets modulerede klange. Ny poesi. Ny musik. Ny afgrund.

Almholt/Woetmann er et nyt samarbejde mellem digter og dramatiker Peter-Clement Woetmann og musiker Mikkel Almholt. 8/9 vil de spille en koncert på Kunsthal 44Møen, som spænder sig ud mellem det oplæste digt og modulerede klange fra en form for klaver. Projektet kredser om krigene, om de flygtende og om alle os, der er trygge i verden. Eller musikken og ordene synker sammen i detder punkt hvor samtidens krise får klang eller klangen bliver fanget af denher verden som er fucked.

Vær med til sæsonens sidste arrangement på 44Møen, der afsluttes med denne enestående performance, som ikke kan opleves før og ikke efter denne dag i dette rum.

Entré: 40 kr.

Mikkel Almholt er musiker. Hans musik er en form for lyd-mobiler i rummet, der drejer og drejer ind i sig selv. Han er også kendt under kunstnernavnet Ghost Flute & Dice.

Peter-Clement Woetmann er digter, dramatiker og stifter af forlaget Kronstork. Han er optaget af, hvordan skriften/poesien kan arbejde med krigen og kriserne og samtidig længes mod valsetaktens gamle skønhed.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø