Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Danske Grafikeres Hus

Sølvgade 14, 1307 København K

MAIL: epost@danskegrafikere.dk

TLF: +45 3313 3185

FAX: +45 3391 1996

WEB: danskegrafikere.dk

Torsdag - fredag 13-17 , lørdag - søndag 11-15


Nyt Grafik Ven tryk af Lise Nørholm

Lise Nørholm

06.12.2014 -
FACEBOOKEVENT


GRAFIK VEN inviterer til reception af efterårets GRAFIK VEN tryk: Grafik er Godt lavet af Lise Nørholm. Til eventen vil Molly Haslund optræde med en speciel musikalsk performance som respons til Lise Nørholms værk.

Kom til reception lørdag d. 6 december
kl. 15-17, performance af Molly Haslund kl. 16.
Danske Grafikeres Hus, Sølvgade 14.

Trykket Grafik er Godt er en tuschtegning, trykt som s/h kopi, på gammel kopimaskine, Xerox WorkCentre Pro 416, på henholdsvis linjeret og ternet papir på blok. Trykket er lavet i et oplag af 70 stk. 

Lise Nørholms motiver tager udgangspunkt i typografi, ornament, grafisk figuration og fragmenterede udsagn fra f.eks. tv, radio, net og bøger. Ordmaterialet er forhåndenværende stof, som har været ude og vende i det offentlige rum og som rammer en tone af egne eksistentielle overvejelser omkring kunst og det at beskæftige sig med den. Værkerne henvender sig først og fremmest til øjet, dernæst til læsningen - og ikke altid i gængs rækkefølge. Billedet kan ses som en form for anagram af improviseret stof uden begyndelse, slutning eller egentlig fortælling. 

Lise Nørholm har udstillet aktivt og har senest haft separat udstilling på Vejen Kunst Museum i forbindelse med Dansk Standardpoesi og er ved at færdiggøre en udsmykningsopgave til Syddansk Universitet. For mere info: www.lisenoerholm.dk 

GRAFIK VEN er en støtteforening hvis formål er at udbrede kendskabet til grafisk kunst og mangfoldigheden af denne, på et højt kvalitativt og kunstnerisk niveau. Ved at blive GRAFIK VEN vil du modtage 1-2 stk original grafiske blade årligt. Et abonnement koster 375,00 kr årligt.

Værkerne udføres primært af medlemmer af Danske Grafikere, der rummer 200 professionelt udøvende kunstnere/grafikere. Trykkene du modtager er eksklusivt lavet til GRAFIK VEN og i et begrænset oplag.

Som medlem støtter du foreningen Danske Grafikere og modtager information om udstillinger og andre aktiviteter I Danske Grafikeres Hus I Sølvgade, Kbh. Danske Grafikere er en frivilligt drevet forening der afholder 8-10 udstillinger årligt.

Yderligere information findes på www.danskegrafikere.dk

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum