Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Hans Alf Gallery

Holbergsgade 8, 1057 København K

MAIL: info@hansalf.com

TLF: +45 3316 2232

WEB: hansalf.com

Tirsdag-fredag 13-18, lørdag 12-15


Nohting Left Behind

Anders Overgaard

29.07.2017 - 12.08.2017


PRESSEMEDDELELSE

Den danske topfotograf Anders Overgaard udkommer sidst i juli med en enestående fotobog, Nothing Left Behind, der dokumenterer den årlige Burning Man-festival i Nevadas Black Rock Desert. Udvalgte værker fra bogen, der har været mere end fire år undervejs, kan i anledning af lanceringen opleves hos Hans Alf Gallery i København fra 29. juli til 12. august.

Anders Overgaard er én af Danmarks mest feterede fotografer. Med base i både New York og København har han de sidste 15 år rejst kloden tynd for at skyde kampagner og editorials for mastodonter som Harrods, Harvey Nichols, Elle, Vogue, GQ Magazine og Marie Claire.

D. 28. juli 2017 ser Anders Overgaards hidtil mest ambitiøse projekt imidlertid dagens lys; en imponerende coffee table-bog med titlen Nothing Left Behind, som dokumenterer den legendariske Burning Man-festival, der hvert år løber af stablen i Black Rock-ørkenen i Nevada.

Som den første fotograf nogensinde har Anders Overgaard fra officielt hold fået lov at dokumentere de ellers notorisk udokumenterede begivenheder, der frekventeres af så forskellige og eklektiske skikkelser som Bill Gates, Susan Sarandon, Timothy Leary, Heidi Klum og P. Diddy.

Selve bogen vil blive lanceret fredag d. 28. juli i forbindelse med åbningen af Nothing Left Behind hos Hans Alf Gallery. Udstillingen er kurateret af galleriet i samarbejde med kunstneren og kan til og med 12. august opleves i Holbergsgade 8.

Nothing Left Behind udkommer i et begrænset oplag på 500 håndnummererede eksemplarer og kan erhverves hos Hans Alf Gallery.

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio