Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Viborg Kunsthal

Riddergade 8, 8800 Viborg

MAIL: viborgkunsthal@viborg.dk

TLF: +45 8787 3221

WEB: viborgkunsthal.dk

Tirsdag - onsdag 13-17, torsdag 13-21, fredag 13-17, lørdag - søndag 11-17


NOK?

Nina Maria Kleivan, Sebastian Mügge, Yoshihisa Sano, Steen Rasmussen

26.06.2020 - 06.09.2020
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Hvor længe skal man blive ved? Det er et af livets store spørgsmål. Hvornår er nok, nok? Hvor meget er for meget? Og hvornår er det for lidt? Hvornår er man som kunstner færdig med et værk?
 
På udstillingen NOK? udforsker 4 individuelle kunstnere med et fælles konceptuelt ståsted, dette spørgsmål. Dels ved hver for sig at se, hvor langt man kan presse grænserne for egne værker - hvor store mængder kan meningsfuldt udgøre en helhed, når man lade de enkelte værker være til diskussion - hvor stopper det ene værk og hvor begynder det næste - hvornår er et værk færdigt - og hvornår kan det forbedres ved intervention?
 
Grænserne går i opløsning og alt flyder, og alligevel afgrænses udstillingen af det fysiske rum, der igen afgrænses af bygningen osv. Eller gør den? Tanken om at udstillingen kunne blive ved, at mængden af genstande kunne forøges i det nærmest skræmmende uendelige. At mængden kan overvælde os er et vigtig tema i en overflødighedens tidsalder. Udstillingens tematik kan skaleres til et globalt mindset, der sætter fokus på de store spørgsmål i tiden om, hvordan vi bruger vores ressourcer, vores tid og hinanden.
 
Deltagende kunstnere Nina Maria Kleivan (DK/N), Sebastian Mügge (S/DE), Yoshihisa Sano (J) og Steen Rasmussen (DK).
 
Udstillingen åbner fredag den 26. juni kl. 11.00-17.00.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond

Skriv kommentar