Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Munkeruphus

Munkerup Strandvej 78, 3120 Dronningmølle

MAIL: kunst@munkeruphus.dk

TLF: +45 4971 7906

WEB: munkeruphus.dk

Torsdag - søndag kl. 12-17, første torsdag i måneden kl. 12-20.


Lysende kunst: Fabrizio Crisafulli

Bjørn Laursen

03.04.2014 -
FACEBOOKEVENT


Som noget nyt holder Munkeruphus åbent den første torsdag i måneden kl. 17-20. Disse aftener er der gratis entré til udstillingen, dog lukker vi dørene til Atelieret kl. 18.30 for aftenens særarrangement.

Lysende kunst: Fabrizio Crisafulli
Italienske Fabrizio Crisafulli er teaterdirektør og kunstner. Han arbejder med teater, dans, tekst, rum, lyd og lys, der knytter sig til det særlige sted, hvor hans værker er skabt.
Crisafulli er professor på universitetet i Rom, La Sapienza, før det, på kunstakademiet i Firenze og har modtaget adskillige internationale priser.

Bjørn Laursen, lektor på Roskilde Universitet og ekspert i performancekunst, fortæller om den italienske kunstner. Bjørn Laursen har i efteråret lavet et kunstarrangement med Crisafulli på Det Italienske Kulturinstitut Art project - Italian Drawings. Bjørn Laursen fortæller om Crisafullis metoder og om lysets betydning: Hvordan kan lyset orkestreres sådan at det udforsker omverdenen på ny, skaber nye steder og ændrer vores oplevelse af rum og bygninger?

Denne aften vil vi sætte nyt lys på Munkeruphus og på Kathrine Ærtebjergs tegninger og træskulpturer, der hænger i Havestuen. Unge studerende fra performance design på Roskilde Universitet, skaber denne aften en lysinstallation - både ude og inde - inspireret af Crisafullis måde at iscenesætte rum og arkitektur på. Sæt tempoet ned til en uforglemmelig aften - kom og hør om lysets kræfter i kunstens verden.

Pris: 60 kr,- / medlemmer 50 kr,- Begrænset antal billetter.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole