Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Hans Alf Gallery

Holbergsgade 8, 1057 København K

MAIL: info@hansalf.com

TLF: +45 3316 2232

WEB: hansalf.com

Tirsdag-fredag 13-18, lørdag 12-15


Louise Hindsgavl: Becoming Undone

16.05.2019 -
FACEBOOKEVENT


Kom til finissage på Louise Hindsgavls udstilling 'Becoming Undone' med vokalperformance af Randi Pontoppidan.

Hans Alf Gallery inviterer til musikalsk finissage på udstillingen 'Becoming Undone', når den danske musiker Randi Pontoppidan tager publikum med ind i sit eklektiske univers med opførelsen af et improvisationsværk til og mellem værkerne på Louise Hindsgavls anmelderroste udstilling.

Randi Pontoppidan er kendt for en eksperimenterende blanding af vokalarbejde, komposition og elektronisk bearbejdning af lyd.

Skolet indenfor både klassisk sang og jazz, blander hun stilarterne til en helt ny verden i sine kompositioner, der ikke lader sig kategorisere i genrer, men er sine helt egne. Pontoppidans voksende brug af elektronika, har givet hendes repertoire en spændvidde så mulighederne synes ubegrænsede og definitionerne utilstrækkelige.

I januar udkom pladen 'Rooms', som har høstet flotte anmeldelser - blandt andet fem stjerner fra Berlingskes musikanmelder Kjeld Frandsen.

Pontoppidan færdes hjemmevant på de store scener og har for nylig lagt vejen forbi selveste Cargenie Hall.

Hindsgavl og Pontoppidan har tidligere arbejdet sammen i performance- og koncertsammenhæng i konstellationen "Castles in the Air", som også musikerne Simon Toldam og Thomas Agergaard er en del af. Denne aften er det imidlertid Randi Pontoppidan alene, der med sin stemme skaber det musiske værk in situ og i dialog med Hindsgavls keramiske univers.

Der vil være fri entre, og Hans Alf Gallery byder naturligvis på lidt til ganen.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio