Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


LARS/Palm Reader Revisited

Lars Worm

28.02.2015 - 01.03.2015
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

LARS/Palm Reader Revisited i c4 projects består af to separate, men sammenhængende udstillinger, der handler om erindring, skrøbelighed og krop/ego.

Den ene udstilling: LARS, består af et enkelt fotografisk selvportræt og en bogrelease på den semi retrospektive udgivelse LARS. Det at lave en udgivelse af retrospektiv karakter er en blottelse af egoet -og er på mange måder grænseoverskridende. Man risikerer at blive affejet som selvcentreret, men det kan også opfattes som både ærligt og generøst.

I c4 projects bagerste lokale, hvilket også er det mindste, fortsætter den anden udstilling med Palm Reader Revisited. I efteråret 2014 udstillede Lars Worm i Xbunker, Sønderborg, med udstillingen Palm Reader. (www.xbunker.dk/larsworm
Xbunker´s lokaler er store, og Palm Reader var en meget luftig udstilling. Flere af værkerne herfra er affotograferet i udgivelsen LARS, og samtlige værker fra Palm Reader vises nu samlet som Palm Reader Revisited i c4 projects beskedne baglokale.

Den originale Palm Reader handlede blandt andet om perception, om linier og bevægelse, hvorimod en anden betydning og en anderledes tæt og klaustrofobisk ophængning må forventes hos c4 projects. Fælles for LARS/Palm Reader Revisited er erindringen, og det personlige og kunstneriske jeg´s fortolkningen heraf.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum