Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Huset i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs

MAIL: info@husetiasnaes.dk

TLF: +45 5965 0861

WEB: husetiasnaes.dk

Dagligt samt søn- og helligdage 13-17, mandage: lukket


Lars Bjerre & HUSETs kunstnere

Lars Bjerre, m.fl.

26.02.2017 - 19.03.2017
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

HUSET i Asnæs byder velkommen til fernisering lørdag d. 25. februar kl 14:00. 

Her præsenterer vi udstillingen "At gå med sutsko lavet ud af trylledej" af Lars Bjerre. På HUSETs 1. sal vises et udvalg af værker fra HUSETs kunstnere samt Take Away kunst i X-RUMMET.

Lars Bjerres udstilling "At gå med sutsko lavet ud af trylledej" i HUSET viser en række nye malerier af kunstneren, som hver refererer til et gammelt fotografi fra kunstnerens familiefotoalbums. Vi præsenteres særligt for motiver med familiefester og familieudflugter, som både synes at pege tilbage til anden tid samtidigt med, de virker meget velkendte - som motiver, de fleste af os kender fra vores egne familiefotoalbums.

Lars Bjerre undersøger i sin kunstneriske praksis ofte synligheden af passeret tid og de ellers glemte følelser, der knytter sig til tilsyneladende forsvundne genstande, detaljer eller situationer samt nedbrudte arkitektoniske former og interiører, der ellers synes at have mistet deres formål.

Lars Bjerre (1975) har studeret Fine Arts på Central Saint Martins College i London. Hans seneste soloudstillinger har bl.a. været i Kunstbygningen i Vrå og Hunter/Whitfield i London. Derudover har han deltaget i gruppeudstillinger på bl.a. REITER Galerie og DZIALDOV i Tyskland samt BLOK Art Space i Istanbul. Lars Bjerre bor og arbejder i Berlin.

Vi glæder os til at se jer.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio