Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

LARMgalleri

Bredgade 73, 1260 København K

MAIL: galleri@larmgalleri.dk

TLF: +45 29914657 / 26809230

WEB: larmgalleri.dk

Onsdag-fredag 12-17, lørdag 12-15


LARM Artist Talk: An Evening Celebrating This Wonderful World

Hartmut Stockter

13.03.2014 -
FACEBOOKEVENT


I forlængelse af Hartmut Stockers udstilling på LARMgalleri, From An Affable Blackberry Pickers's Treasure Chest, slår LARMgalleri for første gang dørene op for LARM Artist Talk: An Evening Celebrating This Wonderful World. LARM Artist Talk, er en eksklusiv mulighed for at møde kunsten og kunstneren på samme scene og få indsigt i de kreative overvejelser, arbejdsprocesser og mellemregninger, der danner baggrund for værkerne. Aftenen vil være dedikeret til Hartmut Stockter og hans underfundige alter-ego The Daytripper. Hartmut Stockter vil fortælle om sit kunstneriske virke og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Udstillingen, From An Affable Blackberry Pickers's Treasure Chest, er et veritabelt wunderkammer af illustrationer, kataloger, håbefulde konstruktioner og bizarre opfindelser. Bag den særegne æstetik finder man en dybt engageret kunstner, som er optaget af at vise det til tider akavede forhold vi har til landskabet og naturen omkring os.

Første arrangement er torsdag den 13. marts klokken 18:00-21:00. Og man kan roligt droppe aftensmaden. Vi har bedt cateringfirmaet JUNKFOOD om, at tilberede et stykke delikat og uproblematisk natur i form af dampede Limfjordsmuslinger og hertil serveres der østrigsk hvidvin og øl fra Krenkerup Bryggeri.

Maden koster 50 kr. (børn halv pris)

An Evening Celebrating This Wonderful World er et nyt koncept fra LARMgalleri, hvor galleriet i forbindelse med udstillinger vil åbne galleriet op til en aften med kunstdebat og god mad. Alt sammen præsenteret i en uformel og hyggelig atmosfære.

Maden kommer fra JUNKFOOD, der med afsæt fra den Brune Kødby, har trakteret København siden 2007 med bæredygtige råvarer og en demokratisk tilgang til luksus.

Øl fra Krenkerup Bryggeri er brygget med dansk malt og omhyggeligt udviklet efter det Bayerske Reinheitsgebot - en særlig brygningsmetode efter tyske forskrifter, der stiller høje krav til rene råvarer og absolut ingen anvendelse af E-numre, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og enzymer. Det giver dansk kvalitetsøl på vand, malt, humle, gær og intet andet.

LARMgalleri blev grundlagt i 2005 af Louise og Lars Rahbek og har siden åbningen haft fokus på national og især international samtidskunst.
Galleriet startede i et lille kælderlokale på Oehlenschlægersgade på Vesterbro, men er med tiden vokset til at blive en spiller på den internationale scene og har i dag adresse i Bredgade i København.

I resten 2014 viser LARMgalleri:

Hartmut Stockter (DK/DE)
Gavin Turk (GB)
Xu Zhen (CN)
Ditte Ejlerskov (DK)
Robert Mangold (US)
Oana Farcas (RO)

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole