Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Huset i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs

MAIL: info@husetiasnaes.dk

TLF: +45 5965 0861

WEB: husetiasnaes.dk

Dagligt samt søn- og helligdage 13-17, mandage: lukket


Landskaber

Astrid Kruse Jensen, Dag Aronson, Elsebeth Norrie, Hans Helge Nielsen, Jørgen Albrechtsen, Martin Berge, Mette Møller Bovin, Mona Sloth, Søren Hagen, Søren Martinsen

03.03.2019 - 31.03.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

I Odsherred er der en stolt tradition for landskabsmaleriet, som går tilbage til Odsherredsmalerne, der i begyndelsen af 1930erne bosatte sig på egnen og bl.a. gengav landskabet i deres malerier. I dag er der stadig mange, der forbinder Odsherred med landskabsmaleriet, og arven fra de gamle Odsherredsmalere er svær at komme udenom.

HUSET i Asnæs ønsker derfor at sætte fokus på landskabsmotivet og præsenterer denne udstilling, som viser nogle af de mange forskellige måder, landskabsmotivet bliver fortolket på i dag. På udstillingen vises blandt andet værker, der viderefører arven fra Odsherredsmalerne og gengiver det lokale landskab og viser det skiftende lys og årets gang, men der indgår også værker, hvor landskabsmotivet i højere grad henviser til en stemning eller en sindstilstand snarere end et egentligt sted. Landskabsmotivet fortolkes i maleri, akvarel og foto på udstillingen.

På udstillingen i HUSET deltager Astrid Kruse Jensen, Dag Aronson, Elsebeth Norrie, Hans Helge Nielsen, Jørgen Albrechtsen, Martin Berge, Mette Møller Bovin, Mona Sloth, Søren Hagen og Søren Martinsen.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum